NÄMÄ UUDET EHDOKKAAT SAMAA MIELTÄ KANSSAMME

(tiedote 26.3.2015)

JOS OLET ENSIMMÄISTÄ KERTAA EHDOLLA EDUSKUNTAVAALEISSA JA OLET SAMAA MIELTÄ KANSSAMME: (järjettömään sudensuojelupolitiikkaan on saatava pikainen muutos)

lähetä meille äänestystietosi (äänestysnumero + vaalipiiri) sekä linkki internetsivustollesi. Voit laittaa mukaan myös ns. VAALI- tekstin koskien järjetöntä sudensuojelupolitiikkaa ja julkaisemme sen tällä sivustolla (näin tavoitat juuri sen kohderyhmän joka tahtoo äänestää Sinua tulevissa Eduskuntavaaleissa omassa vaalipiirissään).

* Korostamme, että yhdistyksenä me tavoitamme tuhansia SAMALLA TAVALLA AJATTELEVIA ÄÄNESTÄJIÄ TÄLLÄ SIVUSTOLLA – ja lisäksi lisäämme TIEDOT meidän kanssamme samaa mieltä olevista Eduskuntavaali-ehdokkaista facebook-ryhmiimme ja sitä kautta tieto kulkee tehokkaasti eteenpäin. Lisäämme tiedot MYÖS moniin metsästysaiheisiin ryhmiin. Kannattajamme linkittävät omilla sivustoillaan tietoja taas eteenpäin jne. ja näin tieto meidän asiaamme ajavista ehdokkaista leviää tehokkaasti äänestäjille.

LÄHETÄ TIETOSI os.
metsastyskoiraharrastajat@gmail.com

HUOM. Alla olevista linkeistä luettavissa nykyisten Kansanedustajien sekä puolueiden kanta sudensuojelupolitiikkaan:

PUOLUEIDEN KANTA SUSIPOLITIIKKAAN:
http://metsastyskoiraharrastajat.nettisivu.org/puolueiden-kanta-susipolitiikkaan/

NÄMÄ KANSANEDUSTAJAT SAMAA MIELTÄ KANSSAMME:
http://metsastyskoiraharrastajat.nettisivu.org/nama-kansanedustajat-asiamme-takana/

——————————————————————————–

ALLA OLEVIA UUSIA EHDOKKAITA METSÄSTYSKOIRAHARRASTAJAT RY SUOSITTELEE ÄÄNESTÄMÄÄN:

VARSINAIS-SUOMI:

– ehdokas numerolla 77 (Mira Katajamäki, PS)
http://www.mirakatajamaki.fi/metsastajat-tahtaimessa

Kts. Miran blogeja liittyen susiin ja metsästykseen os.
https://blogit.perussuomalaiset.fi/mira-katajamki/sudet-puhuttavat/

————————-

KAAKKOIS-SUOMI:

Raul Lehto, metsästäjä numerolla 111
https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/raul-lehto

Perussuomalaiset
Kaakkois-Suomen vaalipiiri.

– Kaikki asutuksen lähistölle saapuvat ja haittaa aiheuttavat Sudet on saatava poistaa. Metsästyskoirille vaaraa aiheuttavat yksilöt pitää myös saada poistaa. Haittasusien poiston lupien jarruttaminen on lopetettava. Metsästykseen liittyvää hallintoa pitää yksinkertaistaa ja keskittää kaikki yhden toimielimen alle. Viranomaisten keskinäinen valituskierre on lopetettava. Metsästykseen liittyvissä kysymyksissä pitää paikallista metsästäjäorganisaatiota kuulla ja sovittaa päätöksen tekoon paikallinen asiantuntemus ja ne tarpeet, joita metsästäjillä on. Meidän metsästäjien syyllistäminen on lopetettava ja tunnustettava meidän riistanhoitoon liittyvä ammattimaisuus ja tuntemus, sekä arvostettava vapaaehtoista työtämme, jota teemme ilmaiseksi koko yhteiskunnalle, mm hirvikannanhoidossa ja haitta- ja vahinkoeläinten pyynnissä. Metsästys on ymmärrettävä luontoharrastuksena, eikä meidän metsästäjien oikeuksia saa polkea luonnosta ja Suomalaisesta elämänmenosta vieraantuneiden viherterroristien toimesta.